Înregistrarea dvs. a avut succes!
Verificați e-mailul pentru a continua

O scrisoare cu resetarea parolei a fost expediata pe e-mail:

Verificați emailul și accesati linkul pentru a recupera contul

Despre companie

          Doamnelor si domnilor! Compania noastră operează sub marca „Casa del Tabaco” («Internet -DMS» S.R.L.), și este un importator și un distribuitor al celor mai cunoscute branduri de produse de tutun premium și accesorii pentru fumat din întreaga lume. „Casa del Tabaco” este prezentă pe piața din Moldova din 25 decembrie 2005, reușind să câștige, în acest timp, titlul de lider pe piața autohtonă a bunurilor și serviciilor asociate cu produsele din tutun premium. La moment, suntem una dintre cele mai mari și mai unice companii din Moldova, domeniul nostru de activitate fiind axat pe livrările către lanțurile comerciale, HoReCa și magazinele specializate pe comerțul cu produse din tutun de lux și accesorii. Produsele pe care le furnizăm includ o gamă de peste 3.000 de articole.

          „Casa del Tabaco” este subdistribuitor oficial pe piața din Moldova al companiei HABANOS S.A. – producătorul celor mai bune trabucuri cubaneze din lume. În lanțul de magazine de tutun „Casa del Tabaco” puteți achiziționa trabucuri cubaneze originale, livrate direct de la producător, ceea ce este confirmat de statutul magazinelor noastre „Habanos Specialist”.
În afară de trabucurile cubaneze Habanos, la noi mai puteți găsi țigări de foi fabricate de PROMOTORA DE CIGARROS SL sub licența companiei HABANOS S.A. 
Dacă preferați trabucurile italiene TOSCANELLO, să știți că și pe ele le puteți găsi la noi, deoarece „Casa del Tabaco” este distribuitorul oficial al acestor trabucuri minunate în Republica Moldova.
Amatorilor de țigări de foi aromate le putem oferi produse de la liderii mondiali, cum ar fi țigările de foi Candlelight fabricate de Joh. Wilh. Von Eicken, precum și Corsar of the Queen și Aroma de Habana produse de cea mai veche fabrică de tutun din Rusia – „Fabrica de țigări și trabucuri din Pogar” (ОАО "Погарская сигаретно - сигарная фабрика", anul fondării 1915). În plus, vă recomandăm și produse noi de la Fabrica de tutun din Lvov – țigările de foi MARVEL.
 

          „Casa del Tabaco” este distribuitorul oficial și exclusiv în Republica Moldova al liderilor pe piața globală a tutunului pentru narghilea: Adalya (Turcia), Afzal (India), AL FAKHER (EAU), Darkside și Dailyhookah (compania D-Tobacco, Federația Rusă), Fumari (SUA), Must Have (Fabrica de țigări și trabucuri din Pogar, Federația Rusă), Nakhla (Egipt), Serbetli (Turcia), Social Smoke (SUA), Tanjiers (SUA), ZOMO (Paraguay). 
Compania noastră este singurul distribuitor regional al unor producători importanți de narghilele, cum ar fi Alpha Hookah (Federația Rusă), Maklaud (Federația Rusă), DarkSide (Federația Rusă), AL FAKHER (EAU), Mitsuba (China). Pe lângă narghilelele menționate mai sus, la noi puteți găsi narghilele Amy Deluxe (Germania), MYA (Liban), Karma, precum și creuzete pentru narghilea de înaltă calitate, mărcile Gusto Bowls, Solaris, OBLAKO (ОБЛАКО), VOSKURIMSYA (ВОСКУРИМСЯ), și multe alte tipuri de accesorii de la cei mai buni producători din industrie. Realizăm livrări directe de narghilele, componente și accesorii pentru ele, cărbuni de narghilea de cea mai înaltă calitate din Indonezia, de la cei mai buni producători: Darkside, QOCO TURBO, PANDA, SHEECOOL, TOM COCO, TOM COCOCHA, ZOCOMO, AMY Gold.
 

          Pe lângă comerțul en-gros, astăzi mai dispunem de o rețea de magazine cu amănuntul, care operează sub marca „Casa del Tabaco” și comercializează produse de tutun de lux și diverse accesorii pentru fumat. Suntem încântați să vă oferim cea mai mare selecție de produse din tutun de lux, și anume țigări de foi fabricate în Cuba, Republica Dominicană, Honduras și Nicaragua, trabucuri și tutun pentru pipă, tutun pentru rulat Bali Shag de la unul dintre cei mai buni producători mondiali – Scandinavian Tobacco Group, precum și cele mai bune foițe, filtre, tuburi și aparate pentru rulat de la liderul mondial OCB.
În plus, la noi găsiți cea mai mare diversitate de accesorii. Humidoare Cohiba, Volenx, Raching, scrumiere pentru trabucuri, ghilotine și foarfece, cutii pentru depozitarea și transportarea trabucurilor, pipe de la producătorii italieni Brebbia și Lorenzo, precum și cel mai larg sortiment de tutun pentru pipă – toate acestea sunt de găsit în magazinele noastre.
 

          Doar noi vă putem pune la dispoziție cea mai mare selecție de brichete autentice PORSCHE DESIGN și TONINO LAMBORGHINI
Aveți nevoie de accesorii și piese de schimb pentru narghilea? În rețeaua de magazine „Casa del Tabaco” le găsiți pe toate, într-o gamă foarte largă.
 

          În plus, colaborăm activ cu clienții HoReCa și rețelele de retail din toată Republica Moldova. Pentru a vă familiariza cu întreaga gamă a produselor noastre, am creat și am lansat portalul online www.tabak.md, unde puteți găsi oricând o listă completă a mărfurilor pe care le oferim și vizualiza prețurile.
Toate produsele pe care vi le oferim sunt întotdeauna disponibile în stoc și vă vor fi livrate în timp util – fără intermediari și la cele mai bune prețuri. Doar la noi aveți acces la întreaga gamă de produse din tutun de lux, prezentate pe piața din Republica Moldova.
Compania noastră vă oferă, în mod gratuit, echipamente pentru magazine cu amănuntul, realizate special pentru interiorul magazinului Dvs. și ținând cont de toate dorințele Dvs. Specialiștii noștri vă vor ajuta să formați sortimentul de mărfuri potrivite pentru obiectul Dvs. comercial, luând în considerare locația, suprafața și specificul.
Vă oferim oportunitatea de a vă echipa zona de vânzări cu vitrine mici, în care vor fi plasate produsele noastre, pe care vi le vom livra în condițiile cele mai favorabile pentru Dvs.

          Suntem întotdeauna bucuroși să întindem o mână de ajutor clienților noștri en-gros! Dacă aveți o cafenea sau un restaurant unde le oferiți clienților o narghilea sau trabucuri, vom fi încântați să vă oferim condiții speciale pentru o cooperare benefică, prestarea serviciului propriu-zis, selecția și instruirea personalului, furnizarea echipamentelor necesare pentru depozitarea și comercializarea produselor.
 

          STILUL NOSTRU este dezvoltarea continuă, perfecționarea continuă și progresul continuu.