Înregistrarea dvs. a avut succes!
Verificați e-mailul pentru a continua

O scrisoare cu resetarea parolei a fost expediata pe e-mail:

Verificați emailul și accesati linkul pentru a recupera contul

Pentru dealeri

          Compania noastră este interesată să stabilească relații de afaceri cu întreprinderile comerciale implicate în vânzarea de produse din tutun, precum și cu unitățile HoReCa, care le oferă clienților posibilitatea să se delecteze cu un trabuc sau o narghilea.


          Pentru astfel de întreprinderi, compania noastră prevede un sistem flexibil de reduceri. Pe lângă prețurile atractive, veți beneficia de o gamă completă de servicii:


          • Veți putea achiziționa cea mai largă selecție de produse din tutun de elită din Republica Moldova, cu toate certificatele de origine și documentele de însoțire în regulă. Datorită acestui fapt, nu veți avea niciodată probleme de ordin legal, iar clienții Dvs. vor fi întotdeauna satisfăcuți.
          • Vom avea grijă ca să aveți mereu la dispoziție un sortiment maxim de produse de tutun de elită și să nu rămâneți niciodată fără ele. În acest sens, managerul nostru vă va vizita în mod constant și va monitoriza disponibilitatea mărfurilor pentru a vă suplini stocul la timp, vă va informa despre produsele noi și vă va ajuta să rezolvați orice probleme privind produsele noastre.
          • Întotdeauna veți avea cea mai largă selecție de accesorii pentru depozitarea și fumatul tutunului și produselor din tutun.
          • Vă vom antrena gratuit angajații, iar vizitatorii Dvs. vor reveni pentru a se delecta cu o narghilea pregătită corespunzător sau cu un trabuc minunat.
          • Din partea noastră, veți primi materiale promoționale gratuite și invitații de participare la prezentările de noi produse.


          Pentru a începe să colaborați cu noi, contactați-ne prin telefon: (+373)799-444-63.
          Vom fi încântați să cooperăm cu Dvs.!